Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)

Visszahívást kérek

 

Visszahívás kérek
kapcsolatban
Cégünkről PDF Print E-mail
AddThis Social Bookmark Button
There are no translations available.Az MBSOFT Informatikai és Szolgáltató Kft. egy informatikai vállalat, melyet 2005-ben alapítottak és teljes mértékig magyar tulajdonban van.

Mivel az integrált rendszerek szolgáltatásai és az őket megvásárló cégek igényei több ponton is különbséget mutatnak, ezért cégünk célja a teljes hardver és szoftverintegráció létrehozása, amely fejlesztése során a megfelelő speciális hardverelemek működésének irányítását és ellenőrzését részlegesen vagy teljes mértékig automatizálva az Integrált Megoldás végzi, így az Ügyfél bármikor, bármilyen helyzetben képes felmérni a vállalat produktivitását és prognosztizálhatja a jövőbeli költségeket nemcsak az értékesítéssel, log isztikával és reklámtevékenységekkel kapcsolatban, hanem a teljes integrációnak köszönhetően átlátható képet kap az előállítás során használt ipari gépek állapotáról, üzemidejéről és teljesítményéről. 

A kiskereskedelmi rendszerek integrációjának célja egy különleges adatkommunikációs szolgáltatással ellátott adó és számviteli törvényeknek teljes mértékig megfelelő rendszer kifejlesztése, amely a hazai piac tekintetében árfekvésben, funkcionalitásban egyaránt megfelelő a piac számára, nem utolsó sorban a technikai fejlődést követve a lehető legnagyobb mértékig elektronizált és online kiépítésű kiskereskedelmi megoldás kifejlesztése, ezáltal az MBS kiskereskedelmi szegmensének bővítése.Az MBSOFT Informatikai és Szolgáltató Kft. vállalja más országokban létrehozott és bevezetett rendszerek, szoftverfejlesztések fordítását, lokalizálását, azaz a magyarországi törvényeknek megfelelően az adott programok, fejlesztések és integrált ügyviteli szoftverek, továbbá kiskereskedelmi megoldások és kasszarendszerek fordítását, átalakítását a magyar törvényeknek és "üzleti szokásoknak", bevett gyakorlatoknak megfelelően
Az MBSOFT Informatikai és Szolgáltató Kft.-t megbízható és lelkiismeretes munkája miatt többízben felkérték alapítványok és cégek új, modern korunknak megfelelő design és arculat megtervezésére
A sikeres projekteknek köszönhetően egyre több igényes weboldal kialakítását és egyre több elégedett ügyfelet tudhatunk a hátunk mögött. A siker titka minden esetben az ügyfelekkel való rendkívül jó kommunikáció és egyedi igényeik tökéletes felmérése és teljesítése volt.


Vállaljuk ügyfeleink hirdetési anyagainak, prospektusainak, névjegykártyáinak, továbbá plakátok, logók, hirdetések, névjegykártyák, dekorációk és BANNER-ek megtervezését és elkészítését és egyéb grafikai munkák elvégzését is. 

MBPortal Dinamikus PortálrendszerA piaci igényesség és az egyre komolyabb és összetettebb kereskedelmi igények miatt kifejlesztettük az MBSOFT Kft. legújabb termékét az MBPortal Dinamikus Portálrendszert (MBPortal Dynamic Portalsystem), mely integrált megoldást nyújt a WEBPORTÁL - WEBSHOP(OK) - VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZER között.

Jelenleg magyarországon egyedülálló megodás ez, hiszen a kasszás értékesítés - akár több boltban is - néhány másodperc alatt szinkronizálódik az ERP rendszerrel, valamint a honlap Adminisztrációs felületével és a Webáruházzal is. Kiemelkedő, hogy a folyamat KÉTIRÁNYÚ, azaz webshopos értékesítés/megrendelés esetén a készletváltozások lereplikálódnak a kasszákra és a vállalatirányításir rendszerbe is.

Az MBPortal ugyanakkor moduláris felépítésének és kidolgozott licencrendszere miatt igen versenyképes áron elérhető a legkisebb vállalkozásoknak, boltoknak, üzlethálózatoknak is egyaránt.

Kasszarendszereink, Kiegészítéseink, Portálrendszereink fejlesztése során maximálisan törekszünk arra, hogy a mai modern elvárásoknak és igényeknek is megfeleljenek, felhasználóbarát, dizájnos felhasználó felületek kialakításával. Törekszünk a legújabb és leghatékonyabb programok, programnyelvek alkalmazására és a lehető legtöbb operációs rendszerre és internetes böngészőre optimalzáljuk rendszereinket, megoldásainkat. 

MBPortal rendszerünkkel kapcsolatos megoldásainkról, részletekről a következő linkekre kattintva olvashat:
MBPortal DINAMIKUS PORTÁLRENDSZERRŐL ÁLTALÁBAN
MBPortal Modulok
MBPortal Licencelés
Működési Feltételek
Tartalom biztosítása
Garancia
Kapcsolódó Szolgáltatások


Cégünk kiváló és kitartó szakembereinek segítségével bármilyen egyedi fejlesztés, speciális igény kielégítésére képesek vagyunk, ezért forduljon hozzánk bizalommal (info@mbsoft.hu)!MBBluetooth Marketing Megoldás

Legújabb fejlesztéseink közé sorolható az MBBluetooth Marketing Megoldás, melynek segítségével könnyedén kapcsolatot teremthet, hirdethet és üzletébe csalhatja a potenciális vásárlókat.Bluetooth Marketinggel kapcsolatos megoldásainkról, részletekről a következő linkekre kattintva olvashat:
MBBluetooth MARKETING MEGOLDÁS
HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEI
HOL ALKALMAZHATÓ?
TÁMOGATOTT FÁJLFORMÁTUMOK
TARTALOM, HATÉKONYSÁG
KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK


Amennyiben további kérdései, kérései lennének termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsoaltban, forduljon hozzánk bizalommal (info@mbsoft.hu; +36 (70) 596 65 90)!

TERMÉKEINK

 

MBPortal Dinamikus Portálrendszer
MBBluetooth MARKETING MEGOLDÁS
InterPOS Intelligens Integrált Kasszarendszer

SZOLGÁLTATÁSOK

 

 • Design készítés
 • Arculattervezés
 • Prospektus tervezés
 • Hirdetés tervezés
 • BANNER készítés
 • Flash animáció készítés
 • Márkaépítési tanácsok, márkadesign kialakítás, tervezés
 • Webdesign, Webportál, Template (Weblapsablon) tervezés
 • 2D, 3D Látványtervek készítése
 • BANNER készítés
 • 2D, 3D logók tervezése
 • Honlap, Webportál készítés, kivitelezés
 • Webshop készítés, integrálás
 • Adatmigráció, Interfész fejlesztés
 • Integrációs fejlesztés, programozás
 • Webmarketing tanácsadás, Online marketing tervezés
 • Internetes kampányok tervezése, tanácsadás
 • Keresőoptimalizálás
 • Hosting szolgáltatás
 • MBPortál Dinamikus Portálrendszer bevezetés, telepítés, oktatás, support, terméktámogatás, tanácsadás
 • Bluetooth Marketing bevezetés, telepítés, oktatás, support, terméktámogatás, tanácsadás
 • Lokalizálás
 • Egyedi fejlesztések
 • Add-On fejlesztések (kiegészítések)
 • Kasszaintegráció
 • Kasszarendszerek bevezetése, telepítése, oktatása, terméktámogatása (support); tanácsadás

MEGBÍZHAT SZOLGÁLTATÁSAINKBAN

 

Feltétlenül megbízhat szolgáltatásainkban, hiszen rengeteg Megbízónk

- www.chromedesign.hu
- www.stadlerlepcso.hu
- www.homokszoras.hu
- www.realworks.hu
- www.hilcz.hu
- www.peternel.hu
- www.kezimunkak.hu
- www.rakantenna.hu
- www.plasticpaint.hu
- www.apartmanrevesz.hu
- www.csigahazalapitvany.hu
- www.barsonyistvanalapitvany.hu
- www.aukcioverseny.hu
- www.mgdekor.hu
- www.ktlfeluletkezeles.hu
- www.renimpex-dc.hu
- www.autocanter.hu
- www.freyaszalon.hu
- www.veteranautofenyezes.hu
- www.hiradriskola.hu stb.

- www.keletikincsekszalonja.hu),

elégedetten ajánlja tovább termékeinket, szolgáltatásainkat, hiszen ők már elérték céljukat új honlapjuk segítségével, melyet az MBSOFT Kft. biztosított számukra.

 

Amennyiben kérdése, vagy kérése lenne a fenti témával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

 

A fenti weboldaltervezésen kívül vállaljuk prospektusok, hirdetések, névjegykártyák, plakátok, BANNEREK (interneten megjeleníthető hirdetési sávok), Flash animációk, valamint 3D logók tervezését is.

 

Reméljük, ajánlatunk elnyeri tetszését és megtisztel rendelésével!

 

Székesfehérvár, 2011. november 04.

Tisztelettel:

 

 

Csiák-Sedivy Gyula
Ügyvezető

+36 (70) 596 65 90

MBSOFT Informatikai és Szolgáltató Kft.

 
Tárhelyszolgáltatás, Szerverhosting PDF Print E-mail
AddThis Social Bookmark Button
There are no translations available.

KIEMELKEDŐ ÁRELŐNY!!!

CÉGÜNK MEGHÁROMSZOROZTA A TÁRHELYCSOMAGJAINAK MÉRETÉT ÁREMELÉS NÉLKÜL!! Így Ön most jelentős árelőnyhöz juthat, továbbá profi szakembereink segítségével könnyedén átköltöztetheti ingyen meglévő weboldalát az új tárhelyére!

Részletekért hívja a +36 (70) 596-6590 telefonszámot!

-----------------------------------------------------

Cégünk korábban partnercégeken keresztül biztosította az ügyfelei által megrendelt weboldalak, webalkalmazások részére a tárhelyszolgáltatást, de mivel cégprofilunk tovább bővült és sok esetben ügyfeleinktől negatív visszajelzéseket kaptunk a korábbi tárhelyszolgáltatók kapcsán, így cégünk úgy döntött, hogy elindítja SAJÁT TÁRHELYSZOLGÁLTATÁSÁT.

A normál webtárhely szolgáltatáson kívül az MBSOFT Kft. fontosnak tartotta e-mail kiszolgáló biztosítását is, amelyhez független SMTP-szolgáltatást is biztosít, amely segítségével ügyfeleink bárhonnan, bármilyen Internet-kapcsolat használatakor, bármilyen készülékről el tudják érni IMAP vagy POP3 protokollon keresztül leveleiket és küldeni is tudnak bármilyen helyzetben, bármilyen kapcsolatról, így helytől és Internet-kapcsolattól függetlenül el tudják intézni online e-mail alapú kommunikációjukat.

Read more...
 

Termékek, Szolgáltatások

Ki olvas minket

We have 6 guests online